" Az ember hivatása, hogy megismerje az igazságot, szeresse a szépet, kívánja a jót, és cselekedje a legjobbat. " Ludwig van Beethoven 

Bemutatkozás

Szilágyiné Lajter Magdolna vagyok, a privát életemben feleség, szülő és nagyszülő. Imádom a nap vibráló sugarát, a mély emberi beszélgetéseket és a természet csodálatos változását. Mindent ami az érzékeny természetemhez hozzátartozik.

Hosszú évekkel ezelőtt anyakönyvvezetőként kezdtem a pályámat, amelyhez nagyon sok elhivatottság szükséges. Nélkülözhetetlen a kitartás, a tapasztalat, a rugalmasság és a felkészültség.

Az eltelt évek során sok minden történt velem. És mégis, ha valaki nekem szegezné a kérdést és válaszolnom kellene, hogy mi volt az egyik legjobb és legszebb dolog az életemben amit megélhettem, egyértelmű lenne a válaszom.

A ceremóniák varázslatos világának a megélése, ami részemmé vált. Ennek során annyi szeretet kaptam az emberektől, hogy a közigazgatást elhagyva, szertartásvezetőként gyakorolom tovább a hivatásom, mert imádom a munkámat.

Még ma is az motivál, hogy olyan szertartásokat tartsak, ahol a résztvevők minden pillanatra és momentumra elégedetten emlékeznek vissza. Ezért a legjobb tudásom szerint, tisztelettel vállalom el a feladataim.

Az a célom, hogy olyan szertartással lepjem meg a hozzám forduló embereket, ami elérzékenyít és megható. A szívetekből beszéljek, hogy a gondolataikat a legszebb formába öntsem.

Hiszem, hogy kellő körültekintéssel, leleményességgel és kreativitással bármit meg lehet valósítani.

Amennyiben szimpatikusnak találtok, akkor vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessünk egy személyes találkozót. Ennek során megismerhetem, mi az, amit vártok tőlem, és én a több éves tapasztalatommal, esetleg egy-egy ötlettel segítek az elképzeléseitek megvalósításában.

Megtiszteltetés számomra, ha az én szakmai felkészültségem és hozzáállásom a legmegfelelőbb a számotokra. Ezért minden szinten igyekszem bebizonyítani, hogy érdemes vagyok a nekem ajándékozott bizalomra.

szeretettel: Szilágyiné Lajter Magdolna

fotók forrása : Fejér Boróka fotográfus - Dobó Imre / Dobofoto.hu/ - Lévai Péter fotográfus -Dermák Albert fotográfus - Deczki Mónika /deczkifoto.hu/ - pinteres - köszönettel.hu - magán archívum

Filozófiám 


 Azt gondolom, a változás természetes. Lehetőséget kapunk arra, hogy általa fejlődjünk, és közben örök értékekre leljünk. A feladatunk ezért az, hogy otthonosan mozogjunk a változások terén. Sőt, hogy mindezt élvezzük! Hiszek az emberi értékekben, és abban, hogy nem kell róluk lemondanunk, csak azért, mert dolgozunk. Éppen ellenkezőleg! A munka, és a hivatás a teljes élet része, nem a pénzkeresés eszköze. A boldogság ellentéte az unalom. Életünk pedig a boldogságról szól. Akkor vagyunk boldogok, ha örömet érzünk. Az örömnek számtalan forrása lehet. Boldog és kiegyensúlyozott család és társ, nagy beszélgetések egy szép táj látványáig. Mindenkinek mást jelent: ahány ember, annyi érzés. A siker alapvető örömforrás. Különösen akkor, ha a saját mércénk szerint érjük el. Nemcsak energiát szabadít fel, de élvezetessé is teszi tevékenységeinket. Ahogyan a dolgainkat intézzük, problémáinkat megoldjuk, döntéseket hozunk, és beosztjuk a rendelkezésünkre álló időt, alapjaiban befolyásolja sikereink esélyét. Ezért olyan izgalmas a szertartásvezetés, az emberi kapcsolatok és a fontos döntések megoldása.

Mert minden itt kezdődik...