Két ember köteléke attól lesz erős, ha mindketten egyforma akarattal és lelkesedéssel szövik.

Referenciák

Zsófi és Joci

Köszönünk mindent Magdika, szuper tökéletes volt az egész szertartás. Gyönyörű volt a beszéded, több vendég is külön kiemelte ezt... csodálatos volt minden perce, örök hálánk érte...

Ági és Attila

Nagyon köszönjük a konstruktív hozzáállást, segítőkészséged az előkészületek során. A kedves és egyedi gondolataid, a tartalmas és színvonalas előadásmódot. Az idézeteknek, az életutunkról szóló részeknek külön visszhangja volt a vendégek körében, amit az igényes megfogalmazás tett varázslatossá.

Emi és Öcsi

Köszönjük szépen a profizmusodat, kedvességedet!
Életre szóló élmény volt számunkra a ceremónia

Dóri és Lali

Köszönjük, hogy a szertartást meghitté varázsoltad! Személyes és harmonikus volt, ami rólunk és nekünk szólt.

Ágnes és Gyula

Nagy izgalommal készültünk a Mi napunkra. A rólunk szóló beszédeddel és a segítségeddel felejthetetlen emlék lesz mindenki számára.

Anna és Botond

Őszinte szeretettel köszönjük azt a sok segítséget amit tőled kaptunk. A csodálatos szertartást, ami a családunknak és vendégeinknek is nagyon tetszett. Örülünk, hogy téged választottunk.

Barbara és Norbert

Annyira gyorsan történt minden, hogy el sem tudtunk köszönni ! Nagyon szépen köszönjük a szertartást gyönyörű volt !! Köszönünk mindent !

Nikoletta és Henrik

Köszönjük a. csodálatos és megható szertartást. Nemcsak nekünk, de valamennyi vendégünknek a családunknak is tetszett a különleges, személyre szóló és megható beszéded.

A jövőben kívánunk sok szép élményekben gazdag esküvőket.

Timi és Lali

Szeretettel köszönjük a szervezés során nyújtott segítséged. Mi is és a vendégeink is meghatódva éltük át a boldog perceket. Hálásak vagyunk mindenért. A jövőben is legyen részed hasonlóan szép szertartásokban, amihez sok sikert kívánunk !

Kitti és Gergely

Szeretnénk mindent nagyon megköszönni Neked! Szerintem szuperul sikerült , tökéletes volt az egész, nagyon hálásak vagyunk érte!

Inna és Kristóf

A Magyarországon töltött hetek egyik örökértékű emléke marad, hogy az itt élő családtagjaink előtt is fogadalmat tehettünk. Örülünk, hogy megismertük, köszönjük a szép beszédet.

Edina és Ádám

Nagyon boldogok vagyunk, hogy téged választottuk szertartásvezetőnknek. Olyan ceremónia volt, amelyre nem csak mi, hanem a család és a vendégek is sokáig emlékezni fognak. Köszönjük a rugalmas minden szempontból tökéletes szertartás megtartását. Ennél szebb már nem is lehetett volna a mi nagy napunk, amihez ez a csodás szertartás is nagyban hozzájárult.

Emese és Zsolt

Köszönjük a hozzánk és rólunk írt beszéded. A figyelmes apró részleteket, ami a vendégeink arcára is mosolyt csalt. A segítséget, amit végéig adtál, mindent, ami a nap szépségéhez hozzájárult.

Luca és Benedek

Nem gondoltuk, hogy egy szertartást ennyi ötlettel és fordulattal meg lehet tartani. Nagyon köszönjük a segítőkész hozzáállásod, figyelmet és szeretet, amit a mi napunk szervezésében tettél.

Zsuzsa és Gergely

Kedves Magdi ! Meghatódva éltük át életünk egyik legszebb napját. Köszönjük a rólunk szóló beszéded, és azt a sok átadott tapasztalatot, amit a szervezés során nyújtottál. Nem csak az idő volt szép, hanem minden, ami ehhez a naphoz kötődik. Köszönjük !

Szandi és Andris !

Nagyon szépen köszönünk mindent! Csodás volt, mindenkinek nagyon tetszett a szertartás, hálás köszönet mindenért ! További sok ilyen szép munkát !

Ancsa és Pisti !

Köszönjük, hogy veled együtt élhettük át ezt a csodálatos napot !

Zsani és Gyuszi !

Nagyon szépen köszönjük a csodálatos szertartást, a beszédet, az ajándékot, megkönnyeztem a figyelmességed. A szüleim és az öcsém is meghatódott, számunkra is tökéletes volt. Az ötletért, a táncos fogadalomhoz, hogy fát ültessünk, hatalmas ölelést küldünk. További sok ilyen csodálatos szertartást kívánunk és sok Boldog esztendőt ! Óriási puszi és ölelés

Kitti és Lackó !

Köszönjük a megható és rólunk szóló beszédet. További sok sikert a munkádhoz.

Enikő és Béci !

Személyedben egy kedves, szolgálatkész csupa szív embert ismerhettünk meg. Köszönjük a megható és időnként humoros történetekkel elmondott beszédet.

Bogi és Csabi !

A folyamatos egyeztetésnek köszönhetően csodálatosan sikerült a szertartás. Nagyon köszönjük.